Deep Dives in groepsverband

BewustZIJNs dag 

Voor mensen die echt zichzelf in de spiegel willen aankijken. In een optimale setting, ruimte en dedicated begeleiding.

Met een groep gelijkgestemden naar jouw kern. In een ceremoniële setting  ga jij diepere inzichten verkrijgen die impact gaan hebben op jouw leven. 

We gebruiken de ceremonie, elkaar, de natuur om ons heen en
plantmedicijn om te vertragen en een diepe blijvende ervaring op te doen. Dit laat ons uiteindelijk versnellen in onze ontwikkeling en
bewustwording. 

Voorafgaand aan deze dag hebben we samen een telefonische intake en ongeveer 2 weken na de bewustzijnsdag hebben we een online sessie ter ondersteuning van het integreren van de ontvangen inzichten.

Heb je interesse neem dan contact met me op.

BewustZIJNs ceremonie

Met een groep gelijkgestemden naar jouw kern. Door het groepsproces van het gezamenlijk vooraf delen van je intentie, het tussendoor en achteraf reflecteren op je ervaringen, verdiept jouw individuele proces zich. Dit weekend ga je datgene aankijken waar je nu klaar voor bent en dit ervaren met je hele lijf in afstemming met je hart, hoofd en buik.

Deze 3 dagen ga je:
  • Er boven uit stijgen èn heel gegrond haarscherp voelen wat je te doen hebt.
  • Tot je eigen kern komen èn juist de diepe verbinding met alles en iedereen ervaren
  • Diepere inzichten verkrijgen in je eigen ervaringen èn herkennen dat de ervaringen van de anderen zaken spiegelen die ook op jou van toepassing zijn.
We gebruiken de ceremonie, elkaar, de natuur om ons heen en
plantmedicijn om te vertragen en een diepe blijvende ervaring op te doen. Dit laat ons uiteindelijk versnellen in onze ontwikkeling en
bewustwording. 

Voor de ceremonie is er een telefonische intake en 2 weken na de ceremonie is er een gezamenlijke online sessie ter ondersteuning van het integreren van de inzichten.

Een 3-daagse deep-dive met 2 overnachtingen op een fijne plek in de natuur in Zeeland met maximaal 10 deelnemers.
Begeleiding door Michel en Cindy.